Період публікації:

від

до

Категорія:

Міжнародні виставки «Інноватика в сучасній освіті» та «World Edu»

 

min
max

24-26 жовтня 2017 року відбудуться Дев’ята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та Шоста міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu» в Київському Палаці дітей та юнацтва (вул. І. Мазепи, 13).

Організатор: Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Інноватика в сучасній освіті» з 2014 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку виставок, що проводяться в Україні.

Міжнародна виставка представить широкій громадськості, педагогам, науковцям, фахівцям, молоді, органам державної влади та управління інноваційний досвід усіх ланок освіти: забезпечення якості вищої освіти, інновації в професійній освіті, загальноосвітніх, дошкільних і позашкільних закладах у створенні інформаційно-освітнього середовища, широке впровадження у навчально-виховний процес педагогічних новацій; практику науково-технічної співпраці в міжнародному обширі, утворення цілісного науково-освітнього простору країни; засоби навчання, обладнання, програми та рішення.

Програмою виставки передбачено проведення науково-практичних конференцій, семінарів, презентацій, майстер-класів, воркшопів, відкритих уроків, експертних дискусій, педагогічних коучингів, дискусійних панелей за участю провідних фахівців і науковців Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України, органів державної влади та управління, керівників і практичних працівників навчальних закладів, представників закордонних навчальних закладів і міжнародних освітніх агенцій, підприємств. Після проведення заходів доповідачам надається відповідний Сертифікат.

Для учасників виставки відбудуться конкурси:

  • Конкурс «Лідер інновацій в освіті» в номінації «Якість освіти». Переможцям присвоюється Почесне звання «Лідер інновацій в освіті», вручається диплом і нагорода.
  • Конкурс «Видатні науково-практичні досягнення в освіті» з упровадження електронного освітнього ресурсу в навчальну, наукову, інформаційну, управлінську та інші сфери діяльності. Переможці удостоюються Почесної нагороди Лауреат конкурсу «Видатні науково-практичні досягнення в освіті». Керівник авторського колективу, науковий керівник роботи – переможець конкурсу удостоюється Почесного диплома лауреата.
  • Конкурс з тематичних номінацій. Переможці конкурсу удостоюються Почесного звання «Лауреат конкурсу» з відповідної номінації та нагороджуються золотими та срібними медалями.

Пакет документів на участь у виставці та конкурсах можна завантажити на офіційному сайті: http://www.innovosvita.com.ua.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook