Період публікації:

від

до

Категорія:

Урочиста академія з нагоди Дня працівника освіти

 

min
max

26 вересня у приміщенні Львівського національного театру опери та балету імені С. Крушельницької  відбудеться урочиста академія з нагоди Дня працівника освіти. Початок – об 11:00 год.

До участі в урочистостях запрошені: голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, голова обласної ради Олександр Ганущин, заступник голови облдержадміністрації Оксана Стоколос-Ворончук; керівники органів управління освітою; представники дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних та вищих навчальних закладів; ветерани педагогічної праці, профспілковий актив, представники громадськості області.

Педагоги Львівщини зустрічають своє свято великими досягненнями у справі навчання і виховання учнівської та студентської молоді, розвитку освіти.

Так, за підсумками обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017» 20 учителів загальноосвітніх навчальних закладів визнано найуспішнішими. Із них 4 стали переможцями на обласному рівні.

За вагомі здобутки і високі досягнення у справі навчання і виховання молодого покоління та розвитку освітньої галузі педагогічні працівники отримають Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної ради, Нагрудний знак «Відмінник освіти» та Нагрудний знак «Василь Сухомлинський», Грамоти департаменту освіти і науки, грошові премії і путівки у санаторій «Пролісок» м. Трускавця.

Також освітян Львівщини вітатимуть художні колективи Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного університету «Львівська політехніка» та Львівського національного аграрного університету.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook