Період публікації:

від

до

Категорія:

Дев’ята Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті»

 

min
max

24-26 жовтня в Київському Палаці дітей та юнацтва відбудеться Дев’ята Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті».

Організатор: Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Свою участь у виставці підтвердили понад 550 учасників із 24 регіонів України, Канади, Польщі, США, Словаччини, Австрії, Чехії та інших країн.

Роботу виставки супроводжуватимуть понад 60 заходів із актуальних проблем реформування освітньої галузі. Зокрема відбудуться:

  • 24 жовтня з 12:00 до 14:00 у конференц-залі № 4 науково-практична конференція «Актуальні проблеми створення системи внутрішнього забезпечення якості вищої освіти». Проводять конференцію Луговий В.І., перший віце-президент Національної академії педагогічних наук України, та Шитікова Світлана, директор проекту ЄС «Національний Темпус-офіс в Україні» (Національний Еразмус+ офіс в Україні, НЕО).
  • 25 жовтня з 10:00 до 12:00 у конференц-залі № 2 науково-практичний семінар «Проектні технології навчання у професійній підготовці майбутніх кваліфікованих робітників». Проводять департамент професійної освіти МОН України, Інститут професійно-технічної освіти НАПН України та відділ наукового та навчально-методичного забезпечення змісту професійної освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України.
  • 25 жовтня з 13:00 до 13:50 у конференц-залі № 1 презентація досвіду створення інклюзивного освітнього середовища в Житомирській області.
  • 25 жовтня з 13:50 до 15:50 у конференц-залі № 2 презентація Всеукраїнського проекту «Технологія навчання учнів початкової школи «Розумники» (Smart Kids)» на 2017-2022 роки, основних напрямків реалізації Концепції Нової української школи на засадах використання електронних освітніх ресурсів.
  • 25 жовтня з 11:00 до 11:50 у конференц-залі № 3 відкрита педагогічна студія щодо впровадження засад STEM-освіти в підвищення кваліфікації вчителів.

Програму роботи виставки можна переглянути за посиланням. Вхід вільний.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook