Період публікації:

від

до

Категорія:

31-й Ярмарок кар’єри

 

min
max

Львівський обласний та міський центри зайнятості спільно з Національним університетом «Львівська політехніка» проводять 31-й Ярмарок кар’єри. Захід відбудеться 15 листопада у Львівському Будинку праці (м. Львів, вул. Княгині Ольги, 122). Початок – об 11:00.

Вести діалог з потенційними претендентами на вільні робочі місця і вакантні посади зголосилися майже 60 фірм і компаній, які пропонуватимуть варіанти працевлаштування за різними професіями та спеціальностями.

Учасники заходу матимуть чудову нагоду вивчити реалії сучасного ринку праці, з’ясувати вимоги підприємств до професійних умінь найманого персоналу, довідатися у працедавців умови та розмір оплати праці, ознайомитися зі змістом посередницьких послуг служби зайнятості, а також отримати консультації фахівців щодо застосування норм чинного законодавства.

У рамках 31-го Ярмарку кар’єри також відбудуться:

  • о 10:00 – семінари для безробітних на тему: «Загальні питання зайнятості та стан ринку праці», «Техніка пошуку роботи. Співбесіда з роботодавцем»;
  • о 13:00 – тестування учнівської молоді загальноосвітніх шкіл Львова з питань вибору фаху;
  • о 14:00 – презентація професій: водій трамвая та водій тролейбуса, а також послуг служби зайнятості з питань організації професійного навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook