Період публікації:

від

до

Категорія:

ХІ Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та Х Міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu»

 

min
max

22-24 жовтня відбудуться Одинадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та Десята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu» в Київському Палаці дітей та юнацтва (вул. І. Мазепи, 13).

Організовує та проводить виставку Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» – найбільший в Україні професійний форум освітніх і науково-педагогічних інновацій, який з 2009 року представляє інноваційні досягнення національних і закордонних закладів освіти; експозиції сучасного навчального обладнання та дидактичних засобів, електронних освітніх ресурсів, інноваційних програм і рішень для осучаснення освітнього процесу, впровадження ефективних педагогічних технологій; науково-практичні конференції, семінари, презентації з актуальних проблем розвитку освіти.

У програмі виставок:

  • Презентація досягнень із упровадження інновацій у діяльність закладів освіти, органів управління освітою, наукових установ, центрів.
  • Презентація досвіду освітньої, наукової та науково-технічної співпраці з закордонними закладами освіти, дослідницькими центрами, науковими спільнотами.
  • Демонстрація дидактичних матеріалів, сучасних рішень для Нової української школи, електронних підручників, програмно-методичних комплексів, меблів, обладнання, приладів і моделей від українських і світових виробників для освітнього процесу.
  • Надання корисної інформації щодо підготовки до ЗНО абітурієнтів, умов прийому на навчання на 2020 рік в Україні та за кордоном.
  • Обговорення актуальних питань сучасного етапу реформування освіти під час науково-практичних конференцій, семінарів, круглих столів, презентацій, майстер-класів, воркшопів, дискусійних панелей, тренінгів.
  • Вручення переможцям конкурсів виставки Почесних нагород «Лідер інновацій в освіті», золотих, срібних і бронзових медалей.

Виставки працюватимуть 22-23 жовтня  – 10:00-18:00; 24 жовтня – 10:00-14:00.

Відвідати виставки: http://innovosvita.com.ua/index.php/uk/to-visitors/invite.

Взяти участь: http://innovosvita.com.ua/index.php/uk/to-participants/book.

Із питань участі, відвідування та партнерства звертайтесь в Оргкомітет:

Компанія «Виставковий Світ»

Тел./факс: +38 044 498-42-04, 498-42-05, 498-42-06, 498-42-07.

Тел. моб.: +38 067 656-51-89.

E-mail: expo@vsvit.com.ua.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook