Період публікації:

від

до

Категорія:

Всеукраїнський педагогічний онлайн-марафон та Інтерактивна школа творчого вчителя

 

min
max

Видавництво «Ранок» ініціює проведення Всеукраїнського педагогічного онлайн-марафону та Інтерактивної школи творчого вчителя. Тема заходів – «НУШ: Як навчати ефективно». Онлайн-марафон відбудеться 25 лютого з 12:00 до 18:00, вебінари Інтерактивної школи – 26-28 лютого з 12:00 до 19:00.

У межах онлайн-марафону відбудеться серія вебінарів із фахівцями в галузі початкової освіти. Усі бажаючі матимуть можливість долучитися до діалогу з провідними авторами, тренерами Microsoft, експертами EdCamp, засновниками найбільших освітянських спільнот, освітніми блогерами та засновниками EdPro.

Щоб стати учасником заходів, потрібно зареєструватися за посиланням http://bit.do/fvHEb. Кожний зареєстрований учасник, який заповнить запропоновану Google Форму, отримає сертифікат із зазначенням кількості прослуханих годин. Участь у заходах і сертифікат є безкоштовними.

Більш детальну інформацію дізнайтеся за посиланням http://bit.do/fvHGz.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook