Період публікації:

від

до

Категорія:

Запрошуємо учнівську молодь Львівщини до участі в обласному фестивалі-конкурсі «І слово, і пісня, матусю, тобі»

 

min
max

Львівський обласний відділ Союзу Українок спільно з департаментом освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації та Львівською обласною радою проводять обласний фестиваль-конкурс «І слово, і пісня, матусю, тобі».


Метою конкурсу є виявлення та розкриття юних талантів у Львівській області.

До участі у конкурсі запрошуються учні навчальних закладів Львівської області віком від 9 до 18 років. Учасники будуть поділені на дві вікові групи: І група – від 9 до 14 років; ІІ група – до 18 років.

Конкурс проводиться у трьох номінаціях:

  • авторська поезія;
  • авторська проза;
  • виконання пісні про маму.

Обласний фестиваль конкурс проводиться у два тури:

І тур – районний, міський;
ІІ тур – обласний (5 травня, Львів).

У першому турі обласне журі визначає переможців (перше, друге та третє місця) у кожній номінації, кожної вікової групи, які нагороджуються дипломами. В обласному фінальному турі братимуть участь переможці, які посіли перше місце у районних, міських турах.

Заявки на участь в обласному турі фестивалю-конкурсу подає відділ освіти спільно з міськрайонними організаціями Союзу Українок на підставі висновку журі районних, міських відборів.

Електронну заявку з додатками просимо надсилати до 24 квітня на адресу: vira.bozhenko@gmail.com з темою «обласний фестиваль-конкурс».

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook