Період публікації:

від

до

Категорія:

Стартував ІІ Всеукраїнський конкурс проектів «ЕКОклас»

 

min
max

Уже другий рік поспіль під егідою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України та за підтримки Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОН України проводиться Всеукраїнський конкурс проектів «ЕКОклас».

Ініціатором конкурсу виступає громадська організація «Соціальний центр Геннадія Виходцева». Організатор – торговельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому».

Конкурс проводиться з метою створення оптимальних умов для навчання дітей і підлітків завдяки формуванню екологічного мислення й бережливого ставлення до природи; розвитку екологічної культури молоді на основі залучення в практичну діяльність з поліпшення місцевого природного середовища.

До участі запрошуються колективи 1-11 класів, творчі учнівські об'єднання України у віці від 6 до 17 років включно та їх педагог.

Конкурс проходитиме під гаслом «Твій перший дорослий проект!», а змагатимуться його учасники в номінаціях: «ЕКОдизайн», «ЕКО інновація», «ЕКОкреатив».

Для участі в заході необхідно до 24 квітня надіслати конкурсні проекти на електронну адресу: Milovanova-E@foxtrot.kiev.ua.

За результатами конкурсу 9 колективів-переможців (1-3 місця у трьох номінаціях) будуть відзначені дипломами та нагороджені подарунковими сертифікатами на придбання техніки для класу або школи.

Підсумки конкурсу будуть оприлюднені 30 квітня. Урочиста церемонія нагородження переможців відбудеться 18 травня.

Детальна інформація за тел.: 050-449-39-99 (контактна особа − Олена Мілованова); e-mail: Milovanova-E@foxtrot.kiev.ua; на сайті: http://www.foxtrot.com.ua/pages/ecoclass-rules.

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook