Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львові відбудеться обласна конференція "Молодь руйнує стереотипи"

 

min
max

З 5 до 7 червня 2015 року у м. Львові відбудеться обласна конференція «Молодь руйнує стереотипи», організаторами якої виступають управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та Львівська обласна організація Спілки Української Молоді в Україні. Партнери заходу - Український католицький університет та ресурсний центр «ГУРТ».

Основна мета конференції полягає у мотивуванні молоді до активної громадянської та життєвої позиції, незалежно від обставин та усталених шаблонів поведінки, які панують у суспільстві.

Захід розраховано для активних молодих людей, які прагнуть отримати належні знання, налагодити контакти з однодумцями і в подальшому спрямувати свою енергію та ентузіазм на реалізацію суспільно корисних ініціатив.

В конференції візьме участь молодь із Львівської, Донецької та Луганської областей, які будуть відібрані на конкурсній основі у відповідності до заповненої електронної форми. Останній термін подання заявки – 29 травня 2015 р.

Учасники заходу ознайомляться з основними проблемами та досягненнями в галузі молодіжної політики, культури, освіти на прикладі Львівської, Донецької та Луганської областей. Крім цього буде можливість обговорити ці питання в групах, метою якого буде сформувати бачення щодо способів їх вирішення.

Контактні особи: Василь Шатрук - тел. 096 105 23 14 та Андрій Фендик - тел. 097 665 59 26.

Перейти до заповнення форми для участі в конференції  >

 

Василь Шатрук, управління молоді та спорту ЛОДА

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook