Період публікації:

від

до

Категорія:

Всеукраїнська серпнева конференція «Педагогічний пошук – 2016»

 

min
max

25-26 серпня у Києві відбудеться Всеукраїнська серпнева конференція «Педагогічний пошук – 2016».

Організатором заходу виступає Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді спільно з Національною академією педагогічних наук України, Інститутом проблем виховання НАПН України, ННЦ «Інститут біології» Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Інститутом післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка.

До участі в заході запрошуються керівники творчих учнівських об’єднань позашкільних навчальних закладів еколого-натуралістичного напряму, фахівці інститутів післядипломної педагогічної освіти, вчителі біології загальноосвітніх навчальних закладів, організатори позакласної роботи, наукові та науково-педагогічні працівники вищих навчальних закладів.

Для участі в заході необхідно до 3 серпня пройти онлайн-реєстрацію за електронною адресою: https://nenc.gov.ua/7page ісІ-1192.

Детальну інформацію можна отримати за тел.: (044) 430-02-60, 430-04-91, або на сайті: www.nenc.gov.ua.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook