Період публікації:

від

до

Категорія:

Ярмарок “Вища освіта у США”

 

min
max

Ярмарок «Вища освіта у США» в Україні вперше відбудеться у Львові 28 жовтня 2016 р.

Ярмарок «Вища освіта у США» стане для вас чудовою нагодою поспілкуватися з представниками американських університетів та коледжів.

Цього року в ярмарку візьмуть участь такі навчальні заклади США:

Інші учасники ярмарку:

Ярмарок відбудеться у великому конференц-залі готелю “Львів” (просп. Чорновола, 7) та розпочнеться о 14:00.

Участь у всіх заходах, що входять до програми ярмарку, є безкоштовною. Зареєструвавшись заздалегідь, ви зможете відвідати ярмарок швидко і легко, вказавши на вході своє ім’я. Крім того, ви матимете можливість долучитися до розсилки EducationUSA і отримувати цінну інформацію про вищу освіту, стипендії, а також спеціальні можливості у США. Ми запрошуємо всіх наших учасників ярмарку зареєструватися, навіть якщо ви плануєте відвідати ярмарок групою з двох або більше людей. Якщо ви є батьками, що супроводжують свою дитину на ярмарку, будь ласка, зареєструйтесь; вам буде надано менше питань для заповнення реєстраційної форми. Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з вами!

Завантажте програму ярмаркунатиснувши тут.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook