Період публікації:

від

до

Категорія:

Всеукраїнська науково-практична конференція «Відтворимо ліси разом»

 

min
max

Упродовж 14-15 березня у Києві відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Відтворимо ліси разом» (завантажити програму).

Захід проводиться з метою привернення уваги державних і громадських організацій до проблем збереження біологічного різноманіття лісових екосистем, відтворення та розширення площі високопродуктивних стійких насаджень; підвищення фахового рівня керівників учнівських лісництв, а також сприяння співпраці навчальних закладів, органів державної влади, громадських організацій в  поліпшенні ефективності роботи учнівських лісництв.

До участі в конференції запрошуються керівники учнівських лісництв позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів, наукові та науково-педагогічні працівники вищих навчальних закладів, профільних науково-дослідних установ, працівники установ лісового господарства.

Реєстрація учасників відкрита до 6 березня. Зареєструватися можна ТУТ.

Додаткову інформацію можна дізнатися за телефонами: (044) 430-02-60, 430-04-91; а також e-mail: nenc@nenc.gov.ua; сайт: www.nenc.gov.ua.

Координатор заходу – Федорчук Михайло Ігорович (тел.: 097-40-99-089).

Заначимо, що організатором заходу виступає Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді за підтримки Державного агентства лісових ресурсів України та Товариства лісівників України.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook