Період публікації:

від

до

Категорія:

Весняна сесія у Природничій школі учнівської молоді

 

min
max

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді впродовж 13-17 березня у Києві проведе весняну сесію у Природничій школі учнівської молоді.

До навчання у школі запрошуються учні 9-11 класів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів, вихованці позашкільних навчальних закладів.

Навчання здійснюватиметься в наукових відділеннях за напрямами: природничий (біологія, екологія, хімія); аграрний (садівництво, лісознавство, ветеринарія); декоративно-прикладний (народні ремесла, флористика та фітодизайн тощо); наукових стажувань (ботаніка, зоологія, біохімія, гідробіологія).

Для слухачів школи будуть проведені лекції, практичні заняття, майстер-класи, консультації з питань підготовки учнівських науково-дослідницьких робіт, виставки творчих робіт учнів тощо. Наукові стажування проводитимуться на базі профільних інститутів Національної академії наук України.

Для керівників груп діятиме Університет екологічних знань.

Детальну інформацію можна дізнатися за тел.: (044) 430-02-60, 430-04-91, за електронною адресою: nenc@nenc.gov.ua, або на сайті: www.nenc.gov.ua.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook