Період публікації:

від

до

Категорія:

Зустріч керівництва області з обдарованою учнівською молоддю Львівщини

 

min
max

22 травня в актовій залі Львівського національного університету імені Івана Франка (вул. Університетська, 1) відбудеться нагородження переможців і призерів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, Міжнародних олімпіад та конкурсів. Початок – о 14:00 год.

У зустрічі візьмуть участь 117 учнів та студентів переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, VІI Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Т. Шевченка та ХVІI Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та 96 працівників освіти, які їх підготували.

На зустріч запрошено:

  • Олега Михайловича Синютку, голову Львівської обласної державної адміністрації;
  • Олександра Олександровича Ганущина, голову Львівської обласної ради;
  • Оксану Олександрівну Стоколос-Ворончук, заступника голови Львівської обласної державної адміністрації;
  • Володимира Петровича Вантуха, голову комісії з питань освіти і науки Львівської обласної ради;
  • Любомиру Степанівну Мандзій, директора департаменту освіти і науки;
  • Володимира Петровича Мельника, ректора Львівського національного університету імені Івана Франка.

Учням та працівникам освіти під час зустрічі буде вручено премії. Для преміювання переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад та їх наставників Заходами департаменту освіти і науки на 2017 рік виділено 500 тис. гривень.

Довідково:

Учнівська молодь успішно представляє Львівщину в інтелектуальних змаганнях на Всеукраїнському та Міжнародному рівнях.

Щороку зростає кількість переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних дисциплін.

Львівщина в числі перших серед областей України за підсумками інтелектуальних змагань  та зовнішнього незалежного оцінювання.

У 2016-2017 навчальному році переможцями Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін стали 66 учнів загальноосвітніх навчальних закладів області.

Найбільших успіхів з року в рік досягають учні Львівського фізико-математичного ліцею.

З обдарованою учнівською молоддю працює Львівська обласна Мала академія наук. Учні Львівської обласної Малої академії наук в цьому році вибороли 43 перемоги у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт. Двоє призерів – Анастасія Лівочка та Владислав Марченко представлятимуть свої роботи на Міжнродних конкурсах та конференціях у Лос-Анжелесі, Стокгольмі та Бразилії.

22 учні і студенти – переможці Міжнародних конкурсів з української мови імені Петра Яцика та мовно-літературного імені Тараса Шевченка.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook