Період публікації:

від

до

Категорія:

На Стрийщині відбулося відкриття пам’ятника Шевченку

 

min
max

13 жовтня в с. Гірне Стрийського району відбулося відкриття пам’ятника генію українського народу – поету Тарасу Григоровичу Шевченку.

На свято завітали та виступили з привітальним словом: радник Стрийської районної ради з питань місцевих рад та роботи постійних комісій Юрій Вільшинський, депутат Стрийської районної ради Василь Дума, начальник відділу культури, туризму, охорони культурної спадщини, культурних цінностей, національностей та релігій Стрийської РДА Людмила Курилишин, Гірненський сільський голова Іван Мельник, український журналіст, поет, краєзнавець Роман Пастух, а також гості з Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького.

Вільшинський Ю.Б. привітав присутніх на святі від імені голови Стрийської районної ради Романа Васильовича Козака та депутатського корпусу і вручив грамоту Стрийської районної ради голові Гірненської сільської ради Мельнику І.О.

По завершенні офіційної частини свята в Народному домі с. Гірне виступив чоловічий хор викладачів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, який тепло зустріла громада села та гучними оплесками подякувала за хороший виступ.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook