Період публікації:

від

до

Категорія:

Засідання методоб’єднання класних керівників

Опубліковано: Четвер, 23 листопада 2017 

min
max

21.11.2017р. у  Семигинівській СЗОШ І-ІІІ ступенів  відбулося засідання методичного об’єднання класних керівників, на якому були присутні всі класні керівники 1-11 класів, заступник директора школи з виховної роботи Байталан Л.М. та педагог-організатор Лисицин О.М.

Класні керівники відвідали виховну годину  у 2 класі на тему «День Гідності і Свободи», яка провела Гаврецька О.П.

З доповіддю «Актуальність  превентивного виховання» виступила класний керівник 8 класу Дутка О.В., яка підкреслила, що превентивне виховання – це система підготовчих та профілактичних дій педагога, спрямованих на запобігання формуванню в учнів негативних звичок, рис характеру, проявів асоціальної поведінки. Завдяки превентивному вихованню в учнів мають вироблятися навички і звички високоморальної поведінки. 

Також класні керівники обмінялися думками з теми «Якщо клас не є дружним». Усі були згідні з думкою про те, що потрібно акцентувати увагу на вихованні в дітей милосердя, любові, толерантності і взаємоповаги. Важливо навчити дітей вмінню вислухати один одного, поважати думку товариша, вмінню дискутувати.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook