Період публікації:

від

до

Категорія:

The Day of Ukraine and England

Опубліковано: Субота, 23 Червня 2018 

min
max

         Сьогоднішній день у таборі "Friends" був насичений різноманітними подіями.

        Зранку дружно усі загони попрацювали на шкільних ділянках, пригадали назви квітів англійською і пропололи їх від бур’яну.

       До нас завітав працівник соціальної служби Бала Ольга Євгенівна, яка провела бесіду на тему «Стосунки між батьками і дітьми». У невимушеній бесіді учні ділилися своїми проблемами і почули про шляхи їх вирішення.

     З великим задоволенням діти взяли участь  у вікторині «Знавці англійської мови», метою якої було вивчення іноземної мови в ігрових ситуаціях, проконтролювати мовні навички та вміння учнів, розвинути здогадку та вміння швидко орієнтуватися в умовах непідготовленого монологічного мовлення та пригадати історію англомовних країн. Перемогу здобув загін «Super Smile». Після закінчення змагань усі учасники були нагороджені різноманітними сюрпризами.

    І на завершення цього дня діти створили малюнок на асфальті «Our Motherland».

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook