Період публікації:

від

до

Категорія:

Read good books and enjoy them

Опубліковано: П`ятниця, 16 лютого 2018 

min
max

12 лютого 2018 року у Завадівській ЗОШ І-ІІІ ступенів Яворівського району відбулось чергове засідання методичної комісії учителів гуманітарного циклу (керівник Н.І. Гріщук). Учитель англійської мови Зоряна Романівна Руда провела урок у 8 класі «Read good books and enjoy them». Метою уроку було систематизувати й узагальнити знання учнів по темі «Література», тренувати учнів у вживанні в мовленні тематичної лексики, вдосконалювати навички ситуативного мовлення, перевірити рівень вмінь та навичок у застосуванні вивченого на практиці, розвивати навички аудіювання, розвивати напам’ять та логічне мислення в процесі виконання навчальних завдань.

На уроці Зоряна Романівна використала цікаві форми роботи: гра «Літературні жанри», вправа «Вибір книги та автора», тематичні завдання в конвертах, прислів’я та цитати відомих людей про книги, аудіювання тексту «У бібліотеці», граматичні вправи, перегляд відео «Пригоди Тома Сойєра» (частина І) Марка Твена, гра-підсумок «Снігова куля».

Учні працювали активно та творчо, виконували завдання в парах, в групах, індивідуально, а також розповідали про улюблених героїв книг, готували проекти, радили прочитати захоплюючі історії один одному.

Зоряна Романівна Руда була учасником програми «Вчителі англійської мови-агенти змін». Тренінги, які вона відвідала, допомогли їй вдосконалити якість викладання англійської мови. Висловлюємо щиру вдячність за цікаві тренінги організаторам програми: тренеру Оксані Карній та методисту методичного кабінету Яворівського відділу освіти  Лідії Щудлюк.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook