Період публікації:

від

до

Категорія:

Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права обмінялися досвідом роботи з організації навчально-виховного процесу (фото)

Опубліковано: Субота, 23 Червня 2018 

min
max

Нещодавно у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась підсумкова щорічна викладацька науково-практична конференція на тему: «З досвіду організації навчально-виховного процесу».

Мета конференції: розгляд проблем та перспектив розвитку організації навчально-виховного процесу в коледжі, обмін досвідом наукової та освітянської діяльності, підвищення рівня фахової підготовки науково-педагогічних кадрів, залучення молодих викладачів до науково-дослідницької діяльності.

З вітальним словом до учасників заходу звернулися заступник директора з навчально-методичної роботи Ігор Леськів та завідувач наукового відділу Людмила Бачинська. У своїх промовах вони зазначили, що конференція приносить величезну користь для молодих науковців, які мають можливість виступити з власними дослідження, почерпнути нові знання у своїх колег, поділитися думками та почути відгуки однодумців.

Цікаве обговорення викликали доповіді, представлені викладачами вишу, а саме: «Дослідницькі навчальні задачі як засіб розвитку критичного мислення студентів» – Віра Варгас, голова циклової комісії інформатики та розробки програмного забезпечення; «Професійно-педагогічне спілкування як запорука успіху педагогічної діяльності викладача» – Руслана Юзьків, голова циклової комісії правознавчих дисциплін; «Формування у сучасної молоді інтелектуально-духовного сприйняття світу через призму навчально-виховного процесу» – Михайло Голубка, к.е.н., голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності; «Застосування ігрової діяльності на уроках історії» – Мирослава Ільчишин, викладач циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін; «Обґрунтування тренувальних методик «кросфіт» як засобу фізичної підготовки студентів правознавчого відділення» – Андрій Соломонко, викладач циклової комісії фізичного виховання; «З досвіду організації навчально-виховного процесу» – Христина Сапужак, викладач циклової комісії мовних дисциплін; «Електронне навчання як інноваційний метод навчання» – Василь Голод, викладач циклової комісії загальноосвітніх дисциплін; «Практична підготовка фахівців як важлива складова якісної освіти» – Марія Кузнєцова, викладач циклової комісії готельно-ресторанної справи та харчових технологій.

Тематика виступів на науково-практичній конференції охопила найбільш важливі аспекти педагогічної і наукової діяльності викладача вищої школи.

Підсумовуючи результати підсумкової науково-практичної конференції, варто наголосити, що такі наукові заходи вже стали традиційними у виші та свідчать про активну дослідницьку діяльність викладачів, а представлені матеріали конференції ґрунтовно підтвердили результати наукової діяльності педагогів та продемонстрували науковий потенціал коледжу на наступний рік.

Адже саме небайдужість викладача до розв’язання насущних проблем та перспектив в організації навчально-виховного процесу та майбутнього нашої незалежної держави здатні до реальних змін на краще у сфері освіти і науки.

На завершення організатори конференції побажали учасникам в наступному році натхнення та плідної наукової праці на користь коледжу, нових знань і здобутків на освітянській ниві.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 719 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні Опубліковано: Середа, 26 лютого 2020 П'ятий рік поспіль Україна 20 лютого вшановує Героїв Революції Гідності – учасників Євромайдану та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. У Львівському кооперативному коледжі економіки і права було проведено виховний захід, присвячений Дню Героїв Небесної Сотні, які змінили історію України ціною свого...

Переглядів: 650 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook