Період публікації:

від

до

Категорія:

Районний семінар бібліотекарів у Новинській ЗОШ І-ІІ ступенів імені Тараса Пазина

Опубліковано: П`ятниця, 16 лютого 2018 

min
max

15 лютого у Новинській ЗОШ І-ІІ ступенів імені Тараса Пазина Яворівського району відбувся районний семінар під керівництвом методиста відділу освіти Меленчук І.Б. на тему «Роль шкільної бібліотеки у розвитку національно – патріотичного виховання та громадянської позиції учнів.

Шкільний бібліотекар Цізда Л. М. підготувала і продемонструвала інноваційну форму бібліотечної роботи – флешмоб «ЇЇ величність – книга», де діти в пісні, танці та гаслами пропагували книгу та роль бібліотеки.

Бібліотекарів району директор освітнього закладу Шот М.М. ознайомила зі школою, її здобутками та напрацюваннями, переглянули фільм про історію школи, провела екскурсію по школі.

Бібліотекар провела виховний захід «Вони Герої на землі та Ангелами на небі», на який було запрошені брат і батько загиблого Героя України Тараса Пазина.

В ході заходу Любов Михайлівна декламувала власні вірші, були використані ролики про Майдан, про війну, про Тараса Пазина, патріотичний танок, зі словом виступив брат Героя, депутат Львівської обласної ради Дмитро Пазин.

Учні вражали присутніх декламуванням віршів та виконанням пісень на патріотичну тематику.

Методист відділу освіти відзначила роботу бібліотекаря Цізди Л. М. та подякувала адміністрації і всім учасникам за гарну організацію.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook