Період публікації:

від

до

Категорія:

«УПА: історія творення»

Опубліковано: Субота, 18 листопада 2017 

min
max

Історія України багата  як на славні, так і на трагічні події. Учні 5–В та 6 –Б класів разом із шкільними бібліотекарями нещодавно перегорнули ще одну сторінку нашої історії під час бібліотечно – інформаційної години « УПА: події і люди». Адже 14 жовтня цього року минає  75 років з дня заснування УПА.

Учні  Гедз Д., Вишивана Е., Гамар А. та бібліотекар Гебра О. М. розказали присутнім про те, що це була за армія українців, хто міг увійти до повстанської армії, звідки повстанці брали озброєння і форму, де вони жили і за що вони боролися.

Під час бібліотечно – інформаційної години бібліотекар Водоп’янова  І С. демонструвала відеофільм  «УПА: історія творення». На захід був запрошений Пшик М. та Василишин І. Протягом жовтня- листопада  пропонується література з тематичної полиці, присвячена цій темі.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook