Період публікації:

від

до

Категорія:

Літературно-мистецький вечір «На крилах кохання»

Опубліковано: П`ятниця, 16 лютого 2018 

min
max

Атмосфера ніжності, теплоти, поваги, щирості, любові (кохання) особливо відчутною була 14 лютого у Середкевицькому НВК «ЗОШ І–ІІІ ст. – ДНЗ» Яворівського району. Зранку кожен учень школи отримав від таємного шанувальника знак прихильності – валентинку. Не залишилися поза увагою і вчителі. Кожного педагога особисто привітав Амур, вручивши листівку та пообіцявши завжди бути поруч.

Довгоочікуваною подією дня став літературно-мистецький вечір «На крилах кохання», який для старшокласників та вчителів підготували учні одинадцятого класу під керівництвом свого наставника Михайла Михайловича Завадки. Юні артисти ділилися своїми роздумами про кохання, читали поезію українських класиків, присвячену цьому світлому почуттю, співали пісні. У загальний патетичний настрій нотки веселощів внесли комічні сценки із життя закоханих.

У традиційному післяслові директор навчального закладу Марія Степанівна Ферцович подякувала учням та класному керівникові за подароване свято, а також побажала усім, хто ще очікує на кохання, – обов’язково його зустріти, а тим, хто вже у парі, – цінувати та берегти це світле почуття.

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook