Період публікації:

від

до

Категорія:

Вшанування 80-річчя В.Чорновола в Новороздільській ЗОШ І-ІІІ ст. №2

Опубліковано: Неділя, 21 січня 2018 

min
max

Учні 8-А класу Новороздільської ЗОШ І-ІІІст. №2 підготували тематичну лінійку «В.Чорновіл – дисидент, політик, борець», присвячену 80-річчю з дня народження В’ячеслава Чорновола,  відомого українського політика, державного діяча, публіциста і журналіста. Школярі розповіли присутнім про його життєвий шлях, боротьбу за незалежність України,  внесок у проголошення незалежності і розбудову нашої держави.

В’ячеслав Чорновіл  донині залишається генієм українського національного самоусвідомлення,  філософом дисидентства, людиною високої суспільно-демократичної думки XX століття. Це була Людина, яка зробила все, щоб омріяна Незалежність України стала дійсністю.  Приклад боротьби та життєвої позиції В.Чорновола є прикладом та настановою для молодого покоління, як слід боротись за Україну та за свої права.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook