Період публікації:

від

до

Категорія:

Освячені любов’ю до народу

Опубліковано: Четвер, 23 листопада 2017 

min
max

Трагічні події в Україні з листопада 2013 року тривожать та не залишають байдужими жодного громадянина країни.

З метою відзначення дня Гідності та Свободи 21 листопада 2017 р. в Нежухівській СЗОШ І-ІІІ ступенів Стрийського району проведено літературно-музичну композицію «Освячені любов’ю до народу», яку підготували учні 7-А класу під керівництвом класного керівника Бардин Оксани Богданівни та педагога-організатора Калічак Уляни Богданівни.

Учні у своїх виступах, які були пронизані духом Майдану, перегорнули сторінки історії, починаючи з кінця листопада 2013 року по сьогоднішній день. Пісні «Про Україну», «Дай, Боже, сили нашим солдатам»¸ вірші та авторську поезію, які прочитали учні, присвячені Героям, не залишили байдужими жодного глядача.

Чотири роки, що минули після Майдану, показали необхідність постійної боротьби за Гідність та Свободу. Попри війну, наша країна повільно, але впевнено крокує в правильному напрямі. Давно було сказано: світ змінюють війни та мистецтво.

Учні, активна частина суспільства, засвідчили, що наш народ вартий кращого життя, і готові брати на себе відповідальність за долю України. Від такої їхньої готовності знову з’являється піднесення і хочеться говорити про високе, як в часи самого Майдану. Віримо, що все вдасться.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook