Період публікації:

від

до

Категорія:

У школах Львівщини проводяться заходи до Дня Соборності України

Опубліковано: П`ятниця, 19 січня 2018 

min
max

Цими днями в навчальних закладах Львівщини відбудеться низка виховних та тематичних заходів, присвячених 100-річчю проголошення незалежності Української Народної Республіки та Дню Соборності України.

Зокрема, у школах проводяться тематичні уроки, виховні години, конференції, семінари, організовуються зустрічі учасників АТО, ветеранів Української Повстанської Армії, колишніх політв’язнів з учнівською молоддю.

22 січня, у День Соборності України, відбудуться патріотична акція «Міст єдності» (у парку «Погулянка») та урочистий радіоміст вихованців дитячої радіостанції імені В. Мархасіна «Схід і Захід разом» Львівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

24 січня у Львівському обласному Будинку вчителя відбудеться педагогічний семінар на тему: «Соборність України через призму фактів, подій, особистостей».

Також у Будинку вчителя упродовж 22-29 січня буду представлено тематичну виставку книг, журналів, світлин «Українські педагоги у формуванні ідей Соборності України».

Окрім цього, у Львівській обласній науково-педагогічній бібліотеці та бібліотеках навчальних закладів представлено експозиції про видатних діячів Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки, відзначення їх ролі у процесі здобуття незалежності України.

Немає коментарів

Схожі статті:

Заходи щодо відзначення Дня Соборності України Заходи щодо відзначення Дня Соборності України Опубліковано: Середа, 22 січня 2020 З метою виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любовi до Батькiвщини, людської гiдностi, формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України у Пнікутському НВК Мостиської ОТГ (директор І.Д.Гоян) організовано...

Переглядів: 557 Коментарів: 0

Відділи освіти

Заходи з нагоди відзначення Дня Соборності України в НРЦ  «Левеня» Заходи з нагоди відзначення Дня Соборності України в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Четвер, 25 січня 2018 22 січня 2018 року у ІІ відділенні Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відбулася низка заходів з нагоди відзначення Дня Соборності України, метою яких було ознайомити дітей дошкільного віку з поняттями «єдина», «незалежна» та розширити їхні знання про...

Переглядів: 645 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook