Період публікації:

від

до

Категорія:

Учні Підберізцівського НВК – серед переможців конкурсу ім. Мілени Рудницької "Жінка і нація"

Опубліковано: Вівторок, 17 липня 2018 

min
max

     Заплакало небо рясними сльозами і заховало міський гамір за багатьма замками. Лиш поодинокі перехожі кудись поспішають. Здається, у такі хвилини лиш смуток огортає душу людини. Та бувають щасливі хвилини і у такі миті.

На серці двох наших учениць Гарапи Вікторії та Строган Зоряни радісно. Це вони поспішають у неділю, 15 липня, у Музей історії релігії, де відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців ХІХ – го Молодіжного конкурсу науково-дослідницьких робіт імені Мілени Рудницької «Жінка і нація».  Аж не віриться: вони переможці конкурсу (ІІІ місце) у номінації «Визначні жінки вашого краю, громади та родини, їх роль в історії краю, особистому житті».

Під час нагородження переможців, організаторами конкурсу було підкреслено, що особливу цінність мали ті дослідницькі роботи, у яких відчувався творчий науковий, пошуковий підхід у виконанні.

Усі 5 учасників, які отримали І місце у різних номінаціях, виступили із презентаціями своїх робіт. Цікаво було слухати їхні дослідження, бачити уміння знаходити і робити висновки. Усі переможці конкурсу були нагороджені грамотою і книжкою.

Як підтримка Акції Союзу Українок проти закриття Стрітівського коледжу бандурного мистецтва відбувся виступ бандуриста Остапа Стахіва. Особливо зворушливо пролунала пісня «Хлопці підемо, боротися будемо», яку виконали всі учасники урочистої академії.

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook