Період публікації:

від

до

Категорія:

Семінар вчителів української мови

Опубліковано: П`ятниця, 19 січня 2018 

min
max

Семінар вчителів української мови

  16 січня в Сокальській СШ І-ІІІ ст. №3 відбувся семінар-практикум на тему «Написання власного висловлення з метою якісної підготовки до ЗНО». Відкрите тестове завдання з розгорнутою відповіддю у вигляді власного висловлення — одне з найважливіших завдань у тесті ЗНО з української мови та літератури.

  Плюхін Л.Б. провела практичне заняття на тему «Формування мовленнєвої компетентності учнів на уроках української мови». Вчителі виконували вправи, що розвивають гнучкість мислення, мовлення учнів; сприяють правильному, точному вживанню слів та словосполучень, розвивають вміння ставити запитання і відповідати на них; спрямовують на розвиток важливого мовленнєвого вміння-передбачати розвиток думки в тексті; формують комунікативну компетентність. 

  Мигаль Софія Георгіївна зазначила, що відкрите висловлення з української мови та літератури це виявлення здатності учасника тестування самостійно в писемній формі висловлювати свої думки стосовно певної актуальної проблеми сьогодення у вигляді закінченого тексту з дотриманням норм сучасної української літературної мови (орфографічних, пунктуаційних, лексичних, граматичних, стилістичних). Розповіла як готуватися до написання власного висловлення з української мови та літератури.

 На цьому семінарі вчителі працювали на етапі аналізу теми для власного висловлення та формування власної позиції щодо теми - проблеми, порушеної в завданні.

  Результатом роботи вчителів під час семінару є написання власного висловлення. 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook