Період публікації:

від

до

Категорія:

День пам’яті в’язнів німецьких концтаборів у Підберізцівському НВК

Опубліковано: П`ятниця, 20 квітня 2018 

min
max

     З  метою  вшанування Міжнародного дня пам’яті в’язнів німецьких концтаборів, виховування почуття гуманності,  формування толерантності у міжнародних відносинах 13  квітня у Підберізцівському НВК І-ІІІ ступенів відбулася година-реквієм «Безсмертна сила людського духу».

      Захід навчив нас співчувати, співпереживати та допомагати ближньому.  Фашизм – один із прикладів жорстокого ставлення до людей. Реквієм допоміг привернути увагу  учнівської молоді до однієї з жахливих сторінок історії Другої світової війни.

    Учні уважно слухали інформацію про створену гітлерівцями на території Німеччини та окупованих нею європейських країн гігантської мережі концтаборів, де проводилося організоване систематичне вбивство мільйонів людей.

    Присутні школярі переглянули документальні фільми про жахіття, нелюдські умови перебування полонених за колючим дротом у «камерах смерті».

     Звертаючись до присутніх, педагог-організатор Довгошия Н.В. закликала ніколи не забувати про жорстокість нацизму, аналізувати події минулого, щоб розуміти сьогодення.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook