Період публікації:

від

до

Категорія:

Засідання школи молодого вчителя української мови та літератури «Як много важить слово»

Опубліковано: П`ятниця, 20 квітня 2018 

min
max

18 квітня 2018 року на базі опорного закладу «Яворівська ЗОШ І – ІІІ ступенів №3 імені Тараса Шевченка» відбулося  засідання районної Школи молодого вчителя української мови та літератури «Як много важить слово». Першим питанням було обговорення нового Закону про освіту. Методист методичного кабінету Марія Пономарьова зупинилась на змінах та відкритих можливостях, яким цей документ дає старт, а також зосередила присутніх увагу на мовному питанні. Практичний психолог опорного закладу «Яворівська ЗОШ І – ІІІ ступенів №3 імені Тараса Шевченка» Оксана Слюсар провела дискусійний майданчик: стрес та шляхи його подолання. Молоді учителі – словесники спільно визначали методи подолання стресу та визначали стратегію керування стресом.

Під час бесіди з молодими педагогами було окреслено коло питань та проблем, які виникають у їхній роботі. Це допоможе спланувати подальшу роботу школи молодого вчителя української мови й літератури та зробити її ефективною.

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook