Період публікації:

від

до

Категорія:

Українських студентів запрошують взяти участь у стипендійній програмі та дослідити культуру ЄС

Опубліковано: Четвер, 31 січня 2019 

min
max

Українським студентам віком 16-17 років пропонують взяти участь у Європейській школі Східного партнерства, за результатами якої вони отримають диплом міжнародного бакалавра з європейських студій. Проект реалізовуватимуть на базі «Нової школи» (м. Тбілісі, Грузія).

Подати заявку можна до 1 березня 2019 року.

Передбачається, що навчання у Європейській школі Східного партнерства розпочнеться у 2019-2020 академічному році і триватиме два роки. У цей період учасники вивчатимуть європейські мови, літературу, історію Європи та Європейського Союзу. Важливо, що заняття проходитимуть у багатомовному та мультикультурному середовищі.

Студенти також зможуть долучатися до позакласних програм, брати участь у конференціях з тем, пов’язаних з Євросоюзом.

Кандидати на участь у програмі мають подавати онлайн-заявки через сайт http://www.eapeuropeanschool.eu. Після попереднього відбору їм запропонують письмові тести та інтерв’ю.

Результати відбору та список стипендіатів оголосять до кінця травня 2019 року.

Загалом програмою передбачено 35 стипендій для студентів з шести країн-учасниць Східного партнерства: Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови та України.

Додаткові запитання можна надсилати на адресу: euscholarship@eapeuropeanschool.eu, або зателефонувати за номером: +995 32 225 70 06 (стаціонарний номер).

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook