Період публікації:

від

до

Категорія:

Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели навчальну екскурсію в сучасний комплекс «Термінал А» (фото)

Опубліковано: Середа, 18 липня 2018 

min
max

Львівський кооперативний коледж економіки і права зацікавлений у забезпеченні своїх випускників престижною та цікавою роботою за спеціальністю. Саме на це спрямована робота підрозділу сприяння працевлаштування випускників навчального закладу.

Лише за рахунок тісної співпраці коледжу та роботодавців можна підготувати дійсно висококваліфікованих спеціалістів, які на сьогодні так важливі.

З метою спрямування та допомозі майбутнім молодим фахівцям у професійному орієнтуванні, керівник підрозділу сприяння працевлаштування випускників навчального закладу Оксана Козак організувала та провела навчальну екскурсію для студентів в сучасний і універсальний туристичний комплекс «Термінал А», для ознайомлення з вимогами до таких вакансій, як офіціант, бармен, працівник ресепшн.

У процесі екскурсії студенти мали змогу ознайомитись з принципами роботи туристичного комплексу. Представники комплексу продемонстрували зали і кухню ресторану, ознайомили студентів із вишуканим меню кухні, оглянули номерний фонд комплексу, а також розповіли майбутнім фахівцям про історію підприємства, його структуру, основні напрямки розвитку, можливостей працевлаштування, кар’єрного росту і особливостей роботи самого комплексу. Студенти отримали багато нових знань щодо своєї майбутньої спеціальності. Крім того, екскурсія надихнула на сумлінне навчання і самовдосконалення, у кожного залишились неповторні враження, з’явилися гордість за свою спеціальність, адже вона на сьогодні дуже потрібна та актуальна.

Подібні заходи сприяють появі у студентів більш чіткого уявлення про себе, свої здібності та майбутню професію, що, в свою чергу, надає їм можливість краще зорієнтуватися при виборі напряму трудової діяльності та плануванні професійної кар`єри, допомагає студентам краще засвоїти матеріал, отриманий на лекціях, а також сприяють кращій підготовці майбутніх молодших спеціалістів.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентам Львівського кооперативного коледжу провели навчальну екскурсію в готель «Цісар» Студентам Львівського кооперативного коледжу провели навчальну екскурсію в готель «Цісар» Опубліковано: Четвер, 04 квітня 2019 З метою вивчення тенденцій розвитку готельного господарства в м. Львові, надбання практичних навичок з вивчення і дослідження особливостей роботи діючих підприємств готельного господарства, вивчення сучасних концепцій обслуговування відвідувачів у ресторанах та нових тенденцій в кулінарії, викладач циклової...

Переглядів: 556 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 719 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook