Період публікації:

від

до

Категорія:

Оголошено відбір експертів до Наукової та Експертної рад МОН – анкети приймаються до 15 серпня

Опубліковано: Четвер, 19 липня 2018 

min
max

Міністерство освіти і науки України щорічно проводить конкурси наукових досліджень і науково-технічних (експериментальних) розробок, фінансування яких здійснюватиметься за кошти держбюджету. Експертне забезпечення проведення таких конкурсів, виконавцями яких стануть заклади вищої освіти та наукові установи МОН, покладено на Наукову раду та Експертну раду МОН.

Оскільки у січні 2019 року закінчується термін дії Наукової ради, оголошується конкурс претендентів для участі як експертів на наступний термін її повноважень. Також для забезпечення якісної експертизи проектів наукових робіт та науково-технічних (експериментальних) розробок молодих учених за напрямами, затвердженими наказом МОН від 03.07.2017 № 983, оголошується додатковий конкурсний відбір експертів до складу секцій за фаховими напрямами Експертної ради МОН.

Міністерством освіти і науки України видано наказ про оновлення складу секцій за фаховими напрямами Наукової ради МОН та додаткового конкурсного відбору до складу Експертної ради МОН (від 09.07.2018 р. № 740).

Кандидати можуть претендувати лише на одну із запропонованих секцій із зазначенням наукового напряму секції за фаховим напрямом Наукової ради МОН та Експертної ради МОН.

Щоб взяти участь у відборі, необхідно заповнити анкету за посиланням: https://goo.gl/forms/dzTGHWISUA03U5VH2, а також надати її паперовий варіант із підписом кандидата, завірений організацією, у якій він працює, до департаменту науково-технічного розвитку МОН. Кінцевий день прийому анкет – 15 серпня 2018 року.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook