Період публікації:

від

до

Категорія:

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму

Опубліковано: П`ятниця, 18 січня 2019 

min
max

В рамках низки науково-освітніх проектів Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького пропонує у січні 2019 року відвідати наступні заходи:

  • 18 грудня – 24 лютого – мистецький проект «Відомий і невідомий Труш». «З мандрів», «Постаті» (до 150-річчя від дня народження художника).

В рамках науково-освітніх програм «Національний музей і молодь», «Школа і музей – працюємо разом» та проекту «Церковно-календарний рік в українському мистецтві (на прикладі пам’яток із фондів НМЛ)» (пр. Свободи, 20):

  • 16 січня о 12:00 год. – тематичне заняття «Подорожі Єгиптом Івана Труша» та майстер-клас «Єгипетські мотиви», гратаж.
  • 17 січня о 12:00 год. – тематичне заняття «Мандрівки Гуцульщиною Івана Труша» та майстер-клас об’ємно-просторова композиція «Пташка».
  • 16 січня

о 12:00 год. – коляда для музейників від спільноти Лярш-Ковчег (люди з обмеженими фізичними можливостями).

о 14:00 год. – презентація нового Львівського числа журналу «Пам'ятки України», в рамках відзначення 50-річчя видання.

17 січня о 16:00 год. – презентація журналу «Образотворче мистецтво» № 4/2018, присвяченого діяльності львівської мистецької школи.

  • 18 січня – заходи по вшануванню пам’яті Івана Труша з нагоди 150-річчя від дня народження (17 січня 2019 року).

об 11:00 год. – покладання квітів до пам’ятника Іванові Трушу (вул. Івана Франка, 108).

о 13:00 год. – заупокійне Богослужіння на могилі Івана Труша (Личаківськекладовище, поле № 1).

о 15:00 год. – спецпогашення художньо-маркованого конверта, присвяченого 150-річчю від дня народження Івана Труша.

В історичному музейному комплексі Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького по вул. Драгоманова, 42:

  • 13 грудня – 24 лютого – мистецький проект «Відомий і невідомий Труш» «Ретроспектива» (до 150-річчя від дня народження художника).
  • 21 січня – в межах програми «Музейна педагогіка» – музейний урок з української мови (за матеріалами експозиції «Українське мистецтво ХХ ст.»).
  • 22 січня – музейний дитячий квест (за матеріалами експозиції «Українське мистецтво ХХ ст.») (3 клас).
  • 24 січня – в межах програми «Музейна педагогіка» – музейний урок з математики (за матеріалами експозиції «Українське мистецтво ХХ ст.»).
  • 25 січня – в межах виставкового проекту «Відомий та невідомий Труш. Ретроспектива» – кураторська екскурсія.
  • 25 січня – в межах програми «Музейна майстерня» – майстер-клас зі створення зимової композиції в техніці малярства на склі.
  • 27 січня – в межах дитячого проекту «В гостях у Івана Труша» – гра-квест за матеріалами виставкового проекту «Відомий та невідомий Труш. Ретроспектива».

на базі Художньо-меморіального музею О. Кульчицької:

  • 4 жовтня – 20 січня – виставка «Українське народна вишивка із збірки Олени та Ольги Кульчицьких» (за матеріалами фондового зібрання НМЛ ім. А. Шептицького).

Немає коментарів

Схожі статті:

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Опубліковано: Четвер, 19 грудня 2019 В рамках низки науково-освітніх проєктів Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького пропонує відвідати наступні заходи: 13 грудня – 23 лютого – «Корнило Устиянович: художник українського відродження в Галичині» (до 180-річчя від дня народження). В рамках науково-освітніх програм...

Переглядів: 946 Коментарів: 0

Виховання

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Опубліковано: П`ятниця, 06 грудня 2019 В рамках низки науково-освітніх проєктів Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького пропонує відвідати наступні заходи: 8 листопада – 8 грудня – виставка Романа Романишина. Перехрестя. 13 грудня – 20 лютого – «Корнило Устиянович: художник українського відродження в Галичині» (до 180-річчя...

Переглядів: 1093 Коментарів: 0

Виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook