Період публікації:

від

до

Категорія:

Працівник Львівського кооперативного коледжу економіки і права отримав відзнаку Президента України

Опубліковано: П`ятниця, 18 січня 2019 

min
max

Ще один день у Львівському кооперативному коледжі економіки і права, водночас радісний і сумний… Це день, котрий треба пам'ятати, коли спогади знову прокинулися, день, коли людина змогла повернутися з того пекла, в яке потрапила, яка змогла пережити це, яка чудом залишилася живою, вижити і перемогти навіть власні внутрішні перепони, котрі залишили неймовірний відбиток в його душі.

Працівник Львівського кооперативного коледжу економіки і права Роман Качалаба отримав державну нагороду України – відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Роман – людина, котра, не зважаючи ні на що, залишилася сильною і стійкою. І попри невимовну тугу Героя, що причаїлася в його очах, які бачили війну та смерть полеглих побратимів, боронив нашу країну, пройшов через ворожі обстріли, аби захистити нас з вами, свою родину, свою рідну Україну. Людина, яка заслуговує на нагороду, отримала її.

Адміністрація коледжу, працівники, студентство пишається представником вишу та вдячні Вам, Романе, за те, що сумлінно виконували службові обов’язки в зоні проведення антитерористичної операції, та дякуємо Богу за те, що ви повернулися живим.

Від щирого серця вдячні нашим військовим за мирне небо, благополуччя і мир у наших домівках, за те, що захищаєте свій дім, свою родину, свою націю.

Бажаємо віри у перемогу та завжди пам'ятати, що на вас чекають вдома рідні та близькі, які щодня моляться за вас! Бажаємо вам щастя, міцного здоров'я, родинного благополуччя. Хай у всьому вас супроводжує успіх! Дякуємо вам за жертовність та відвагу!

Слава Україні! Героям Слава!

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар роботи зав’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Зустріч з військовослужбовцями в НРЦ  «Левеня» Зустріч з військовослужбовцями в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Неділя, 08 грудня 2019 Чи вміють наші дошкільнята зустрічати гостей? Так, і зустріч з військовослужбовцями це підтвердила. 6 грудня 2019 року до Дня Збройних Сил України найменші ,"левенята" підготували малюнки, аплікації,  листівки і навіть сконструювали 3-х поверхову казарму. Зустріч з військовими у ІІ відділенні проходила...

Переглядів: 902 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Схиляємо голову перед кожним солдатом Схиляємо голову перед кожним солдатом Опубліковано: Четвер, 10 жовтня 2019 Група дівчат разом із своїм вчителем музичного мистецтва Заєць О.І. відвідали у м. Дніпрі музей під відкритим небом «Зона АТО». Вражаючі експонати, залишки від бойової техніки, снаряди, вказівники і багато іншого не могли не зворушити побаченим. Поблизу музею розташована лікарня ім. Мечникова , де привозять...

Переглядів: 453 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook