Період публікації:

від

до

Категорія:

" Профілактика захворювань ендокринної системи".

Опубліковано: Вівторок, 24 квітня 2018 

min
max

18 квітня в Бориславській санаторній школі - інтернаті І - ІІІ ст. вчителем біології Пігур О.М. та  учнями 8 - го класу було проведено урок на тему :

 " Профілактика захворювань ендокринної системи".

Мета уроку:  узагальнити знання про функції залоз внутрішньої секреції, їх гормони, з’ясувати наслідки гіпер- і гіпофункцій, охарактеризувати захворювання та їх профілактику, виховувати свідоме ставлення до особистого здоров’я.

Ендокринна система відповідає за контроль всіх основних функцій в організмі, тому навіть найменші гормональні порушення вимагають до себе особливої уваги.

На уроці учнів було об’єднано у групи, кожна з яких презентувала заздалегідь підготовлену інформацію про певне  ендокринне захворювання.

За допомогою мультимедійної презентації учні ознайомились з симптомами  таких поширених зараз захворювань як цукровий діабет, гіпотиреоз та ендемічний зоб. Твердохліб Іринка підготувала також інформацію про проблеми йододефіциту в Львівській області та шляхи подоланння цієї проблеми. Закріпили свої знання діти  за допомогою інтерактивної вправи " Розпізнай за описом"  та  " Мікрофон".  Також Олена Михайлівна наголосила на регулярному профілактичному обстеженні  дітей у лікаря - ендокринолога.

 

Пігур О.М., вчитель біології

Немає коментарів

Схожі статті:

«Здоровим бути модно». «Здоровим бути модно». Опубліковано: Середа, 22 травня 2019 Збереження і зміцнення здоров'я дітей на сьогоднішній день є пріоритетним напрямком, оскільки лише здорові діти можуть належними чином засвоїти отримані знання. У 8 класі Бориславської ЗСШ- інтернату  вихователь Держепільський Микола Миронович провів виховну годину на тему , «Здоровим бути модно». Учні...

Переглядів: 431 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Урок хімії у 8 класі Бориславської ЗСШ-інтернату Урок хімії у 8 класі Бориславської ЗСШ-інтернату Опубліковано: Четвер, 14 лютого 2019 Цікаво і невимушено відбувається вивчення основних класів неорганічних сполук на уроках хімії у 8-их класах Бориславської ЗСШ- інтернаті. Учні працюють в групах і парах. Діти використовують сигнальні карточки, що полегшують процес сприйняття і запам’ятовування хімічних формул. На уроці хімії вчитель...

Переглядів: 323 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook