Період публікації:

від

до

Категорія:

Свято барабанів

Опубліковано: Середа, 22 травня 2019 

min
max

Корекційна робота – це система педагогічних заходів, спрямованих на подолання порушень психофізичного розвитку дитини за допомогою спеціальних методів. Чим раніше починається організація і проведення корекційної роботи, тим успішніше здійснюється подолання дефекту або його наслідків.

Ритміка – один із аспектів, що сприяє розвитку компенсаторних механізмів особистості. Актуальність проведення таких занять сьогодні усвідомлюється усіма. Заняття з ритміки – це заняття нового типу, на яких основним коригуючим фактором є ритм, музика, колективна музично-ритмічна діяльність.

Поряд з уроками ритміки, логоритміки у закладі проводяться різноманітні тренінги з даного напрямку. Так, 16 травня, мистецько-терапевтичним центром «Непротоптана стежина» проведений тренінг для педагогів та учнів Центру. Неперевершена атмосфера, яка запанувала у класі ритміки, зачарувала всіх. Звуки і ритми барабанів лунали Центром. Тренінг вдався… Педагоги ще довго обговорювали методи роботи над ритмом і те, як надалі використовувати елементи ритмічних вправ в корекційній роботі, а учні відчули себе справжніми барабанщиками.

МТЦ «Непротоптана стежина» - це благодійна організація, яка підтримує і розвиває систематичну участь осіб з особливими потребами у мистецьких заходах, на яких діти мають можливість розвинути свою особистість та свої здібності в мистецьких напрямках, а також сприяє інтеграції таких людей в соціум.

Хочемо подякувати Анастасії Войтюк та її команді за чудовий тренінг та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook