Період публікації:

від

до

Категорія:

П’ять акордів високого слова

Опубліковано: Середа, 22 травня 2019 

min
max

Саме під такою назвою у Жовківському НРЦ «Злагода» відбулося свято для найрідніших наших людей – матерів. Це свято особливе, сповнене щирим почуттям безмежної любові, вдячності та поваги до жінки-матері.

Возвеличення образу матері прозвучало у словах віршів, бо слово «мама» росте разом із нами, як ростуть дерева, як сходить сонце, як гладить по голівці рідна рука. Увесь зал підтримав співом «Рідна мати моя», «Подяка батькам», «Україно моя, моя любая нене».

«Благословіння матері» прочитала вчитель Любов Поцілуйко, що було певним сюрпризом для автора М. Артимовича, присутнього у залі. Прозвучала авторська поезія вчителя української мови та літератури Центру Ю.Ю. Гавронської, молодої талановитої поетеси М. Сало.

Родзинкою свята став виступ ансамблю скрипалів учнів молодших класів Жовківської дитячої школи мистецтв.

На завершення усі присутні мали можливість насолоджуватись високим словом відомого українського поета, нашого земляка Мирослава Артимовича.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook