Період публікації:

від

до

Категорія:

Анастасія Алпєєва – бронзова призерка юніорського чемпіонату світу з боротьби

Опубліковано: Понеділок, 19 серпня 2019 

min
max

У м.Талліні (Естонія) 18 серпня 2019р. завершився чемпіонат світу з видів спортивної боротьби серед юніорів.

В останній день жіночої програми змагань бронзовою призеркою юніорського чемпіонату світу стала студентка ІІ курсу Львівського училища фізичної культури Анастасія Алпєєва (на фото).

Свій шлях до «бронзового» подіуму вагової категорії до 72кг Анастасія розпочала з перемоги над білоруською тезкою Зім’янковою 9:4. У ¼ фіналу Настя дала справжній бій майбутній чемпіонці японці Юці Кагамі, однак поступилася 2:4.

Японка вивела Алпєєву у втішний раунд боротьби за «бронзу», чим Настя сповна скористалася. Спочатку поклала на лопатки румунку Марію Ніту, а в поєдинку за ІІІ місце проявила характер і останньою результативною дією перемогла американку Аливію Фіске (результат сутички 3:3).

За крок від медалі зупинилася у вазі до 65кг однокурсниця Алпєєвої Оксана Чудик.

У стартовому поєдинку Оксана за рахунок останньої активності перемогла азербайджанку Ейлу Нахізаде (1:1), далі поступилася японці Міві Морікаві (0:7), у втішному поєдинку поклала на лопатки Кеті Мюлькей з Канади, а поєдинок за «бронзу» програла китаянці Ю Жанг (4:9). У Чудик п’ята підсумкова позиція.

Як ми вже повідомляли, напередодні бронзові медалі світової першості вибороли першокурсниця училища Марія Винник та минулорічна випускниця Катерина Зелених. Ще одну медаль (срібну) у українську скарбничку поклала вихованка Броварського УФК Аліна Акобія.

Успіх дівчат дозволив і збірній України піднятися на ІІІ місце у командному заліку.

А справжніми тріумфаторками юніорського мундіалю стали японки, у яких вісім (!) золотих медалей. Зрозуміло, що у командній першості вони найкращі. На другому місці команда Російської Федерації.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Опубліковано: П`ятниця, 03 квітня 2020 Відразу четверо вихованок Львівського коледжу спорту (кол.училище фізичної культури) увійшли у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби у своїх вагових категоріях. У вазі до 50кг ІІІ місце посідає Оксана Лівач (вип.2014р.). В активі Оксани 50 залікових очків, які вона виборола на світовому рейтинговому...

Переглядів: 4674 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

У Харкові Данило Стасюк у рівній боротьбі поступився олімпійському призеру У Харкові Данило Стасюк у рівній боротьбі поступився олімпійському призеру Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 У м.Харкові 22-23 лютого 2020р. відбувся традиційний відкритий всеукраїнський турнір пам’яті майстра спорту Ованеса Саакяна з вільної боротьби серед чоловіків. У ваговій категорії до 97кг бронзовим призером турніру став студент ІІ курсу Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) Данило...

Переглядів: 1730 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook