Період публікації:

від

до

Категорія:

Інформація про роботу шахових гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості м. Червонограда (фото)

Опубліковано: Четвер, 17 березня 2016 

min
max

У Будинку дитячої та юнацької творчості м. Червонограда працює два шахових гуртки: «Біла вежа» (керівник Кіндрацький І.Т.) та «Дебют» (керівник Лещишак І.С.).В обидвох клубах навчається 108 гуртківців у 8 групах.

Вихованці Кіндрацького І.Т. 10 жовтня 2015 року брали участь у шаховому турнірі «Соснівська осінь – 2015», за результатами якого команда була нагороджена дипломом за успішну участь у турнірі, а Маневський Володимир – грамотою за кращу гру на ІІ дошці.

12 листопада 2015 року команда гуртка «Біла вежа» брала участь у XXV Спартакіаді школярів Львівщини у м. Городку. Серед 18 команд були одинадцятими.

У вересні 2015 року Кіндрацький І.Т. заключив договір про співпрацю між шаховим гуртком БДЮТЧ «Біла вежа» та шаховим відділенням Львівського державного університету фізичної культури. І вже тричі вихованці гуртка мали змогу отримати майстер-класи від чемпіонки України, КМС, студентки ЛДУФК Ірини Шусти та майстра спорту, старшого викладача з шахів Антіна Литвинця.

У свою чергу, команда Лещишака І.С. 12-13 вересня 2015 року брала участь у 7 етапі Кубка Рівненської області з шахів (м. Кузнецовськ). Сорока Денис, вихованець шахового гуртка «Дебют», був п’ятим серед 26 учасників, а керівник гуртка посів ІІІ місце.

19 вересня 2015 року в Новояворівську у відкритій першості (шаховий турнір) серед 39 учасників вихованець гуртка Перерва Саша посів V місце серед дітей до 7 років, а в грудні 2015 року у Городку на турнірі четверторозрядників Перерва Олександр був третім серед 50 учасників.

У листопаді 2015 року команда гуртка «Дебют» була другою у шаховому турнірі «Кубок Розточчя» (м. Жовква), а вихованці Мельник Максим та Сорока Денис посіли перші місця відповідно на 1 дошці та 3 дошці.

У грудні 2015 року вихованці Лещишака І.С. брали участь у чемпіонаті області серед БДЮТ та ДЮСШ. Команда «Дебют» поділила 4-8 місце серед 18 команд.

Немає коментарів

Схожі статті:

Турнір з шахів Турнір з шахів Опубліковано: Вівторок, 25 лютого 2020 Сьогодні, в опорному закладі "Рудківська СЗШ І - ІІІ ст. ім. В. Жеребного", багаторазовий призер турнірів з шахів та шашок, випускник Рудківської школи 1975 року Ярослав Йосипович Фещин провів сеанс одночасної гри на семи дошках з членами шахового гуртка "Тура", керівник гуртка Пукач І.Я. Гра виявилась...

Переглядів: 747 Коментарів: 0

Відділи освіти

У Львові відбулись змагання шахістів з усієї області У Львові відбулись змагання шахістів з усієї області Опубліковано: Вівторок, 10 вересня 2019 Цими вихідними у Львові в приміщенні шахової федерації відбувся обласний чемпіонат з шахів серед юнаків та дівчат віком до 12 років. Позмагатись приїхало понад 70 дітей. Серед юнаків абсолютними чемпіонами стали львів’яни, вихованці ДЮСШ «Дебют». Золото здобув Максим Дубневич, срібло виборов Олександр...

Переглядів: 493 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook