Період публікації:

від

до

Категорія:

Шахісти міста Городка Львівської області та столиці України провели другу матчеву зустріч (фото)

Опубліковано: Понеділок, 28 березня 2016 

min
max

25 березня в актовому залі Городоцького Народного дому відбулася повторна матчева зустріч з шахів між дитячими командами м. Городка та м. Києва. Поєдинок між цими командами три дні тому в м. Пустомитах завершився перемогою шахістів зі столиці України. В повторній зустрічі переконливий реванш взяли городківчани.

Із знаменитими постатями минулого та сучасного древнього 802-річного м. Городка ознайомив учасників турніру директор Городоцького дитячого шахового клубу «Е2-Е4» Микола Матвієнко, який і оголосив товариську зустріч з шахів між командами Городка та Києва відкритою. Юних шахістів, гостей та організаторів турніру привітали секретар Городоцької міської ради Юля Віткова та головний суддя турніру, міжнародний майстер з Городка Андрій Грех.

До складу кожної команд увійшли по 35 учасників, які провели 4 змагальні тури. Підсумковий результат поєдинку – 91,5 : 48,5 на користь команди з Городка. Кубок переможців отримав капітан команди Городка Богдан Зворський, а капітан команди киян Богдан Савін отримав кубок за участь в поєдинку. Всі учасники поєдинку отримали від Городоцької міської ради солодощі. Київський шаховий клуб «Гамбіт» отримав від господарів турніру сувеніри на згадку.

Чотири перемоги в чотирьох поєдинках в складі команди господарів здобули: Єлізаров Володя, Ільків Андрій та Шемелинець Михайло з Городоцької гімназії, Бучковська Вероніка, Пронько Вікторія, Олех Максим та Семків Вероніка з ЗОШ № 3, а також вихованець дитсадка «Барвінок» Юліан Бучковський.

А на міні-футбольному полі зі штучним покриттям АПП «Львівське» проведено товариський футбольний поєдинок між юними шахістами Києва та Городка.

Відтак керівник столичної делегації, виконавчий директор федерації шахів м. Києва Тетяна Костак запросила городківчан влітку цього року до Києва на шаховий матч-реванш.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У Дрогобичі пройшов відкритий шаховий турнір «Золота осінь» (фото) У Дрогобичі пройшов відкритий шаховий турнір «Золота осінь» (фото) Опубліковано: Четвер, 28 вересня 2017 23 вересня у Дрогобичі відбувся відкритий шаховий турнір «Золота осінь», присвячений Дню міста та з нагоди 70-річчя Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені Івана Боберського. Організаторами змагань стали сектор з питань фізичної культури та спорту відділу молодіжної політики, сім`ї та...

Переглядів: 627 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся спортивний захід «Європа – це я, а спорт – сильна нація» (фото) У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся спортивний захід «Європа – це я, а спорт – сильна нація» (фото) Опубліковано: Четвер, 26 травня 2016 Нещодавно викладачі циклової комісії фізичного виховання Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували студентам, які проживають в гуртожитку, турнір з шахів та шашок, присвячений Дню Європи в Україні. У змаганнях взяли участь студенти всіх спеціальностей навчального закладу. Найсильнішим...

Переглядів: 3641 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook