Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівський обласний учнівський парламент (витяг з "Статуту")

Опубліковано: Понеділок, 18 квітня 2016 

min
max

Львівський обласний учнівський парламент — рада президентів районних, міських та регіональних учнівських парламентів Львівщини. Координаційний центр діяльності учнівських об'єднань діє на базі КЗ ЛОР “Львівський обласний центр науково - технічної творчості учнівської молоді”. Робота Львівського обласного учнівського парламенту регламентується “Статутом”. Ефективною формою виховання та навчання завжди була практична робота, а також пізнання через особисту діяльність, через відчуття відповідальності і особистої значущості. Саме такі можливості становлення та виховання особистості забезпечує організація діяльності Львівського обласного учнівського парламенту.

План роботи Львівського обласного учнівського парламенту охоплює чотири важливі напрямки, а саме

  1. Соціальний напрямок (волонтерство, заходи які сприяють допомозі найменш захищеним верствам суспільства, а також особам з обмеженими можливостями ).

  2. Освітньо - культурний напрямок (організація навчальних тренінгів та культурно-масових заходів).

  3. Екологічний напрямок (заходи та проекти що допомагають покращити навколишнє середовище).

  4. Патріотичне виховання молодого покоління (заходи та проекти, що сприяють патріотичному вихованню та розвитку громадсько - активної особистості, здатної до самотворення та розбудови національно-культурних традицій Батьківщини).

В рамка діяльності Львівського обласного учнівського парламенту закладено налагодження співпраці молоді з громадськими організаціями для втілення спільних проектів та заходів. За допомогою цього напрямку, учнівська молодь може здобути безцінний досвід в проектуванні заходів а також у пошуках нових можливостей для самореалізації.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook