Період публікації:

від

до

Категорія:

Про проведення II етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ Львівської області з професії «Помічник машиніста електровоза» (фото)

Опубліковано: Понеділок, 18 квітня 2016 

min
max

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 7 квітня 2016 року № 377 «Про організацію Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професій у 2015/2016 навчальному році», наказу департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації № 06-01/157 від 11 квітня 2016 р. з метою вдосконалення професійної майстерності учнів в системі професійно-технічної освіти Львівської області на базі Львівського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту 12 квітня 2016 р. проведений II етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Помічник машиніста електровоза».

Умовами конкурсу передбачено виконання п’яти завдань практичного і теоретичного турів. Результати конкурсу свідчать про належний рівень теоретичних та практичних знань учасників.

Керівництво Львівського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту створило належні умови для проведення II етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Помічник машиніста електровоза».

На підставі рішення журі обласного конкурсу визначено переможців:

-     дипломом І ступеня за І місце:

Довгенко Ростислава Івановича, учня МВПУ залізничного транспорту;

-     дипломом II ступеня за II місце:

Шимчака Андрія Ігоровича, учня МВПУ залізничного транспорту;

-     дипломом III ступеня за III місце:

Крутого Віталія Романовича, учня МВПУ залізничного транспорту.

Майстра виробничого навчання МВПУ залізничного транспорту Сиром'ятника М. В., який супроводжує учасника, скеровано до Державного професійно-технічного навчального закладу «Козятинське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту» Вінницької області для участі у III етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Помічник машиніста електровоза», що відбудеться з 19 по 22 квітня 2016 року.

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019  9 - 13 грудня  в  рамках  Всеукраїнського тижня права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва проведені заходи, спрямовані на формування в учнів активної життєвої позиції щодо реалізації своїх прав. 10-11 грудня відбулися зустрічі учнів із співробітником Головного територіального управління юстиції...

Переглядів: 803 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 17 жовтня 2018 року ГС Асоціація будівельників «Будіндустрія» разом із німецькою компанією «Вольфсхойер» організували семінар із складання пічок від Олени Бистрової, за участі німецького спеціаліста Даніела Райцінгера на тему: «Технологія складання хлібопічок з шамотних плит». У семінарі взяли участь...

Переглядів: 636 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook