Період публікації:

від

до

Категорія:

На шляху до реформ… (фото)

Опубліковано: Четвер, 26 травня 2016 

min
max

Нещодавно на базі Вишнянського коледжу Львівського національного аграрного університету відбувся експериментальний захід, якій успішно поєднав у собі проведення V Регіональної міжвузівської студентської науково-практичної конференції та чергового засідання методичного об`єднання викладачів правознавчих дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області (голова – Ісманицька Тетяна).

Відкрив конференцію директор коледжу Вантух Андрій, який звернувся з вітальним словом до всіх присутніх.

Тема конференції: «Україна на шляху до реформ: політико-правові аспекти сучасності».

На пленарному засіданні науково-практичної конференції  виступили і запрошені гості, а саме: голова Городоцької райдержадміністрації Ременяк Володимир, начальник відділу державної виконавчої служби Городоцького РУЮ Львівської області Шургот Ігор, голова Мостиської райдержадміністрації Буняк Степан, провідний спеціаліст юридичного сектору Самбірської райдержадміністрації, адвокат юридичної компанії «Марчук, Бойко і Проць» Бойко Назар та провідний спеціаліст юридичного сектору Самбірської районної ради Захарко Юлія.

Методичне об`єднання проходило під головуванням Ісманицької Тетяни.

Гості відзначили актуальність обговорюваної теми. Кожен з них показав своє бачення і ставлення до реформ, які проводяться в різних сферах суспільного життя нашої країни.

У конференції взяли участь 38 студентів вищих навчальних закладів з усієї України. У доповідях учасники охопили майже всі сфери життя, де проходять зміни та реформи.

Львівський кооперативний коледж представляла студентка групи ПВ-14 Яцків Оксана з доповіддю: «Система оцінювання ефективності діяльності Національної поліції» (науковий керівник – Юзків Руслана).

Студенти під час виступів вели цікаві дискусії, демонструючи високий рівень знань та небайдужості до долі своєї держави.

Методичне об`єднання надало необхідний методичний аспект проведеному заходу.

Після цікавих дискусій студентам та їхнім керівникам були вручені сертифікати учасників V регіональної міжвузівської студентської науково-практичної конференції.

Плідна та цікава робота засідання методичного об’єднання та V регіональної міжвузівської студентської науково-практичної конференції завершилася колективним фото на пам’ять.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 771 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні Опубліковано: Середа, 26 лютого 2020 П'ятий рік поспіль Україна 20 лютого вшановує Героїв Революції Гідності – учасників Євромайдану та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. У Львівському кооперативному коледжі економіки і права було проведено виховний захід, присвячений Дню Героїв Небесної Сотні, які змінили історію України ціною свого...

Переглядів: 700 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook