Період публікації:

від

до

Категорія:

Екскурсія у військову частину

Опубліковано: Вівторок, 23 жовтня 2018 

min
max

17 жовтня старшокласники Містківської ЗОШ I-IIIступенів, під керівництвом вчителя математики Куник Ірини Іванівни та педагога-організатора Журавльової Марії Василівни відвідали військову частину А 4324 радіотехнічної бригади, що знаходиться у с. Липники, Пустомитівського р-ну.

Начальник сектору у справах сім’ї, молоді і спорту Пустомитівської районної держадміністрації Гладиш Євген Йосипович познайомив присутніх з підполковником запасу повітряного командування «Захід»  Давидовим Юрієм, який приязно зустрів відвідувачів і ознайомив з планом екскурсії.

Незабутнє враження на учнів справила зустріч з ветераном АТО Костиком Любомиром, який нещодавно повернувся із зони бойових дій. Учні мали змогу почути правдиву інформацію про ситуацію, а також задати запитання.

Також відвідувачі мали змогу переглянути авторський фільм, присвячений до 75-річниці полку зв’язку, який відзняли військові. Учні дізналися про життя воїнів-зв’язківців, про новітню історію зв’язку, а також завданням, яке виконують зв’язківці.

Наступним етапом екскурсії була технічна характеристика автомата Калашникова та пістолета Макарова. Учні мали змогу приміряти бронежилет та розібрати зброю по частинах, а також зібрати її, адже для всіх присутніх військові провели майстер-клас зі збору зброї. Не менш захоплюючою виявилась презентація спецодягу та різновиду зброї військовослужбовців.

Військові підготували для відвідувачів два покази, які відбувались на території автопарку. Перший показ – робота диверсійної групи, другий робота пожежників, які вміло і вправно за лічені хвилини впорались з вогнем. Після такого перегляду і позитивних вражень учні проводжали військових оплесками, а президент школи десятикласниця Шавель Марія подарувала їм малюнки, які підготували наймолодші учні Містківської ЗОШ для наших дорогих захисників, з приводу свята Дня захисника України.

Ця пізнавальна екскурсія справила неабияке враження на учнів. Кожен з присутніх зрозумів, яку велику відповідальність несе робота військовослужбовця.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Мама! Найдорожче слово в світі Мама! Найдорожче слово в світі Опубліковано: Четвер, 30 травня 2019 День Матері в Україні відзначається в другу неділю травня. Це свято-свято вічності. Мама – найголовніша людина в житті. Скільки б гарних, добрих слів ми не говорили нашим мамам, зайвими вони не будуть ніколи. До Дня Матері у Підбірцівській ЗОШ I-III ступенів, вчитель фізичної культури Карабан Н.М. зі...

Переглядів: 859 Коментарів: 0

Відділи освіти

"Родина, родина від батька до сина…" "Родина, родина від батька до сина…" Опубліковано: Середа, 29 травня 2019 24 травня дружна класна родина 6-го гімназійного класу Наварійської ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназії зібралася на святі "Родина, родина від батька до сина…". Увага і повага до сім'ї, до роду не приходить сама по собі. Її треба виховувати. Дитина змалку повинна усвідомлювати свою приналежність до родини, до рідного...

Переглядів: 765 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook