Період публікації:

від

до

Категорія:

Про підручник для 10 класу «Німецька мова (10-й рік навчання, рівень стандарту)» Савчук І.Г.

Опубліковано: Вівторок, 24 квітня 2018 

min
max

Підручник отримав гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» та пропонується до вибору здійснення вибору серед проектів підручників для 10 класів.

Підручник має чітку структуру та складається з 10 лекцій, у яких вміщено навчальний матеріал про сім’ю і друзів, шкільне життя та улюблені заняття, природу, науку та професії. Тексти для аудіювання та читання присвячені актуальним проблемам молоді в Німеччині та Україні.

Різноманітні види вправ дають можливість для організації парної та групової роботи, для дискусії та обміну думками з актуальних проблем молоді.

У книжці є також різні типи завдань для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з німецької мови. Особливо відзначимо потужне українознавче наповнення підручника, що відповідає сучасним вимогам концепції «Нова українська школа».

Автор планує проведення семінарів для учителів німецької мови для забезпечення використання його змісту на уроках німецької мови.

Електронна версія оригінал-макету підручника розміщена за адресою http://lib.imzo.gov.ua:80/xmlui/handle/123456789/234

Немає коментарів

Схожі статті:

Урок захисту учнівських проектів з фізики. Урок захисту учнівських проектів з фізики. Опубліковано: Вівторок, 04 Червня 2019 Урок захисту учнівських проектів з фізики. Підсумкові уроки з фізики у 10 класі Бориславської ЗСШ-інтернату, які проводила  вчитель Титиш О. М.  були цікавими та інформаційно збагаченими новими знаннями - це урок захисту учнівських проектів. Відзначились такі учні, як Штереб  Марія, яка підготувала...

Переглядів: 586 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Інсценізація казок німецькою мовою у Горішненській ЗОШ Інсценізація казок німецькою мовою у Горішненській ЗОШ Опубліковано: Субота, 11 травня 2019 Нещодавно у Горішненській школі (Миколаївський р-н) відбулась інсценізація казок німецькою мовою: «Der Rattenfänger von Hammeln» та «Die Prinzessin auf der Erbse». Захід проведений з метою популяризації німецької мови, виховання поваги до традицій та культури інших народів, поглиблення знань учнів...

Переглядів: 282 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook