Період публікації:

від

до

Категорія:

Представники ПАТ «Кредобанк» завітали у Львівський кооперативний коледж економіки і права (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 25 травня 2018 

min
max

Нещодавно у Львівському кооперативному коледжі економіки і права за підтримки підрозділу сприяння працевлаштування випускників навчального закладу та адміністрації коледжу для студентів випускних груп спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» та студентів випускних груп інших спеціальностей закладу було організовано зустріч із представниками ПАТ «Кредобанк».

Захід був проведений з метою допомогти молодим перспективним людям, які вміють працювати в команді, побудувати кар'єру в ПАТ «Кредобанк»; прокласти найкоротший шлях між ВНЗ і ПАТ «Кредобанк»; інформування студентської молоді про можливість участі в даній програмі; залучення на роботу в банку талановитих, успішних і перспективних молодих фахівців, які стануть запорукою успіху установи в майбутньому.

Під час лекції-презентації спеціаліст відділу підбору та адаптації персоналу Валерія Богун і провідний спеціаліст відділу підбору та адаптації персоналу Соломія Бойко розповіли про Absolvent – програму працевлаштування, про те, що Kredobank надає унікальну можливість студентам та випускникам ВНЗ почати працювати вже на старших курсах. Реалізація програми: головний офіс (м. Львів) та відділення банку у м. Львів. Кредобанк пропонує: офіційне працевлаштування в стабільній компанії; можливість удосконалення умінь і навичок, здобутих під час навчання; тримання практичного досвіду роботи; отримання інноваційних знань та підтримка наставника. Також коротко надали інформацію про діяльність фінансово-кредитної установи.

ПАТ «Кредобанк» – це банк із найбільшою польською інвестицією у банківську установу України. Стратегічним акціонером ПАТ «Кредобанк» є найбільший банк Польщі PKO Bank Polskі SA. ПАТ «Кредобанк» віднесений до групи «Банки іноземних банківських груп» за класифікацією Національного банку України. Регіональна мережа ПАТ «Кредобанк» нараховує 101 відділення й охоплює більшість областей України. Крім того, банк активно розвиває свій картковий бізнес та встановив 251 власний банкомат. Клієнтами банку є понад 51 тис. юридичних осіб і підприємців та 465 тис. фізичних осіб. Здійснюючи свою діяльність на території 22 областей України та м. Києва, ПАТ «Кредобанк» в той же час залишається регіональним лідером на території Львівської області та Західної України. Банк є стабільним та прозорим фінансовим партнером як для українських, так і для європейських фінансових кіл. ПАТ «Кредобанк» активно впроваджує нові банківські технології, європейські стандарти якості обслуговування клієнтів, розширює спектр фінансових послуг, динамічно реагує на ринкову кон'юнктуру та прагне налагодити довгострокові, взаємовигідні ділові відносини зі своїми клієнтами.

Основні показники ПАТ «Кредобанк» станом на 01.01.2018 р.: чисті активи – 14 307,7 млн грн; кредитний портфель (брутто) – 8 681,3 млн грн; кошти фізичних осіб – 4 819,5 млн грн; кошти юридичних осіб – 5 758,3 млн грн; статутний капітал – 2 248,9 млн грн; прибуток – 402,2 млн грн. Згідно рейтингу Національного банку України станом на 01.01.2018 р. ПАТ «Кредобанк» займає: за величиною активів – 17 місце; за обсягом кредитів, наданих фізичним особам – 11 місце; за обсягом коштів фізичних осіб – 15 місце; за обсягом коштів юридичних осіб – 16 місце; за величиною статутного капіталу – 17 місце; за величиною прибутку – 12 місце.

ПАТ «Кредобанк» здійснює свою діяльність як універсальний комерційний банк відповідно до Банківської ліцензії № 43 від 11.10.2011 р. та Генеральної ліцензії на здійснення валютних операцій від 11.10.2011 р. № 43 із додатком до неї, виданих Національним Банком України.

На підставі ліцензії банк здійснює такі банківські операції: залучення у вклади (депозити) коштів та банківських металів від юридичних і фізичних осіб; відкриття та ведення поточних рахунків клієнтів, у тому числі у банківських металах; розміщення залучених у вклади коштів та банківських металів від свого імені, на власних умовах та на власний ризик.

На підставі генеральної ліцензії Банк здійснює такі валютні операції: неторговельні операції з валютними цінностями; операції з готівковою іноземною валютою та чеками; ведення рахунків клієнтів (резидентів і нерезидентів) в іноземній валюті та клієнтів-нерезидентів у грошовій одиниці України; ведення кореспондентських рахунків банків в іноземній валюті та банків (нерезидентів) у грошовій одиниці України; відкриття кореспондентських рахунків в уповноважених банках України та у банках (нерезидентах) в іноземній валюті та здійснення операцій за ними; залучення та розміщення іноземної валюти на валютному ринку України та на міжнародних ринках; торгівля іноземною валютою на валютному ринку України та на міжнародних ринках; залучення та розміщення банківських металів на валютному ринку України та на міжнародних ринках; торгівля банківськими металами на валютному ринку України та на міжнародних ринках.

На підставі ліцензії Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку банк здійснює: брокерську діяльність, дилерську діяльність, андерайтинг, депозитарну діяльність зберігача цінних паперів.

Відповідно до чинного законодавства України банк здійснює також діяльність щодо: інвестицій; випуску власних цінних паперів; зберігання цінностей або надання в оренду індивідуальних банківських сейфів; інкасації коштів та перевезення валютних цінностей; надання консультаційних та інформаційних послуг щодо банківських та інших фінансових послуг.

ПАТ «Кредобанк» – член Асоціації банків Львівщини, Європейської Бізнес Асоціації, Асоціації платників податків України, Львівської торгово-промислової палати, професійної Асоціації Реєстраторів та Депозитаріїв, Асоціації «Українські фондові торговці», Асоціації «УкрСВІФТ», Асоціації «ЄМА», а також міжнародних платіжних систем Europay Іnternatіonal і Vіsa Іnternatіonal, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб і т.д.

Після завершення лекції студенти отримати відповіді на всі запитання. Лекція-презентація пройшла у приємній дружній атмосфері та невимушеній обстановці. Під час заняття було окреслено найбільш перспективні напрямки працевлаштування студентів та визначено, які знання та навички є найбільш потрібними під час їх подальшої роботи.

«Зустрічі з потенційними роботодавцями допомагають студентам, поглибити знання та розширити кругозір знань про майбутню свою спеціальність, кваліфікаційні вимоги, відпрацьовує вправи з метою набуття в студента навичок професійного самовизначення, саморозвитку, самовдосконалення та проходження практики з думкою про майбутнє працевлаштування», - зазначила заступник директора з навчальної роботи та виробничої практики Леся Федак.

«Результатом ефективної форми співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є зустрічі та проведення презентацій роботодавця», - зауважила завідувач економічним відділенням Ірина Клачко.

«Лише за рахунок тісної співпраці коледжу та роботодавців можна підготувати дійсно висококваліфікованих спеціалістів, які так необхідні нашій країні», - наголосила керівник підрозділу сприяння працевлаштування випускників навчального закладу Оксана Козак.

«Такі зустрічі – черговий доказ того, що навчальний заклад піклується про майбутнє працевлаштування своїх студентів», - зауважив голова циклової комісії Михайло Голубка.

Голова, викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності, адміністрація, підрозділ сприяння працевлаштування випускників навчального закладу та студенти висловили щиру подяку представникам ПАТ «Кредобанк» Валерії Богун і Соломії Бойко за багаторічну співпрацю, яка дозволяє поєднувати навчання і практичну підготовку.

Лекція-презентація носила прикладний характер і відповідала сучасним вимогам організації навчального процесу із залученням практиків до проведення лекційних і практичних занять.

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Зустріч студентів Львівського кооперативного коледжу економіки і права з професором Богданом Пшиком Зустріч студентів Львівського кооперативного коледжу економіки і права з професором Богданом Пшиком Опубліковано: П`ятниця, 05 липня 2019 З метою налагодження та підтримання постійних наукових зав’язків із закладами вищої освіти, забезпечення зміцнення співпраці науки і практики, створення умов для подальшого впровадження результатів навчання в практичну діяльність, викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності...

Переглядів: 724 Коментарів: 0

Вища освіта

Відомий український мовознавець Микола Зубков зустрівся зі студентами Львівського кооперативного коледжу Відомий український мовознавець Микола Зубков зустрівся зі студентами Львівського кооперативного коледжу Опубліковано: Вівторок, 20 листопада 2018 Викладачі циклової комісії мовних дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували для студентів коледжу експрес-заняття з української мови, яке провів відомий український мовознавець, заслужений працівник освіти України, філолог, викладач Харківського національного університету...

Переглядів: 380 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook