Період публікації:

від

до

Категорія:

Районний семінар учителів фізичної культури Яворівського району

Опубліковано: Понеділок, 22 жовтня 2018 

min
max

18 жовтня в опорному закладі "Краковецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Романа Шухевича" Яворівського району відбувся районний семінар учителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Яворівщини.

Про історію Краковецької школи та її спортивні традиції учасникам семінару розповів директор освітнього закладу та великий поціновувач спорту Мирослав Кропивницький.

На запрошення організаторів у заході взяли участь учителі-ветерани фізичної культури школи Струс М.І., Кушнір С.С. та Мисик Б.І., які з радістю поділилися своїм педагогічним досвідом з молодими колегами.

Учасники семінару відвідали показовий урок у 6-ому класі з теми "Удосконалення техніки стрибка в довжину з розбігу "зігнувши ноги", який провів учитель фізичної культури Олег Кропивницький та ознайомилися з результатами позакласної та позашкільної роботи школи.

У роботі семінару взяв участь методист методичного кабінету відділу освіти Яворівської райдержадміністрації Богдан Флис, який підбив підсумки районних спортивних заходів, що відбулися впродовж вересня-жовтня 2018 року, ознайомив з планом роботи на наступні місяці, надав методичні рекомендації щодо подальшої діяльності учителів у цьому напрямку та відзначив вагомі здобутки опорного закладу "Краковецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Романа Шухевича" з національно-патріотичного виховання та спортивно-масової роботи.

                                                  Оксана Майхер, методист методичного кабінету

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook