Період публікації:

від

до

Категорія:

Рука до руки, серце до серця, слово до слова

Опубліковано: Вівторок, 22 січня 2019 

min
max

З нагоди Дня Соборності України та 100-річчя від дня проголошення Акту Злуки у школах та садках міста Львова були організовані ланцюги єднання.
Діти та педагоги о 12 годині створювали символічний «живий ланцюг» у приміщеннях навчальних закладів та на їхніх територіях.
Натомість учні та вчителі із Середня школа 62 міста Львова створили такий ланцюг у центрі міста біля пам'ятника Тарасові Шевченку. До нього долучались і львів'яни, і туристи.
«Я долучився до цього заходу, тому що кожен повинен бути патріотом своєї держави. І просто мені подобається це свято, День Соборності України. В майбутньому всіма способами буду організовувати такі заходи, якщо буде можливість», - розповів учень 9-А класу СЗШ № 62 Андріан Вечорек.
«Україну було розділено, а у цей день вона стала єдиною. Саме тому, ми зробили живий ланцюг і заспівали гімн нашої держави у день об’єднання України», - розповіла учениця 9-А класу СЗШ № 62 Оксана Нагусько.
Також учні та їх наставники із Львівська державна комунальна середня загальноосвітня школа 3, СЗШ №9 та Львівська академічна гімназія з’єднались символічним ланцюгом від пам'ятників Степанові Бандері, Михайлу Вербицькому до пам'ятника Маркіяну Шашкевичу.

Немає коментарів

Схожі статті:

Легенди древнього Львова Легенди древнього Львова Опубліковано: Середа, 15 травня 2019 В НРЦ "Мрія" відбувся захід присвячений Дню міста Львова "Легенди древнього Львова". Учні мали можливість зануритися в історичне минуле Львова та провести паралелі у розвитку міста сьогодні.

Переглядів: 314 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

"Працівники закладів освіти м. Львова переглядали виставу «Шевченко UA»" "Працівники закладів освіти м. Львова переглядали виставу «Шевченко UA»" Опубліковано: Середа, 13 лютого 2019 У рамках проекту «Театральна педагогіка» відбувся перегляд вистави «Шевченко UA» у Першому театрі  м. Львова. Виставу «Шевченко UA» підготували студенти ІІ курсу ЛНУ ім. І.Франка під керівництвом доцента кафедри театрознавства та акторської майстерності Олени Баші. Студенти представили власну інтерпретацію...

Переглядів: 459 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook