Період публікації:

від

до

Категорія:

З книгою канікули - сумувати ніколи

Опубліковано: Четвер, 16 серпня 2018 

min
max

Літо - це канікули, а канікули - це класні пригоди, розваги, ігри, а ще - подорожі, нові знайомства та несподівані зустрічі. Літні канікули надають дітям безліч вільного часу для відпочинку і розвитку. Літо – це найкраща пора, коли діти мають чудову нагоду поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання. 

Зробити відпочинок учнів школи  активним, пізнавальним, пам’ятним, наповненим яскравими враженнями і гарним настроєм ставить за мету шкільний  бібліотекар Стрілківської  СЗОШ  I-IIIст. Черевата С.П.   Допомагає розвивати і підтримувати в дітях звичку до читання і потребу користуватися  бібліотекою як протягом навчального року, так і влітку під час відпочинку.

Цього року літо з бібліотекою проходить під девізом «Бібліотечне літо для веселих, кмітливих, невгамовних».

Щоб розширити знання дітей про рідне село бібліотекарем було проведено краєзнавчий екскурс «Вулицями рідного села». Цікаво і змістовно розповідалась учням історія села, події, які відбувались у нім, а також про визначні споруди.

Для того, щоб дітям було цікаво проводити час і згадати прочитане,  шкільний бібліотекар організувала для них вікторину «У казки на гостинах». Діти були дуже активними, кмітливими та веселими. Закінчилися заходи бібліопікніком «Книжкова смакота».

Бібліотекарем створені всі умови для змістовного та цікавого дозвілля дітей, підготовлені й проводяться заходи, які дають можливість творчо розвиватися, духовно та інтелектуально збагачуватися, розширювати світогляд.

Немає коментарів

Схожі статті:

Вернись зі спогадів... Вернись зі спогадів... Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 4 березня - День вшанування пам'яті Володимира Івасюка . Його пісні замінювали українцям національний гімн у ті часи, коли він був заборонений. Володимир Івасюк став для своїх сучасників першим живим національним героєм України. Спогади про нього обриваються на найвищій ноті і знову хвилюють наші серця... З...

Переглядів: 919 Коментарів: 0

Відділи освіти

Нескорена українська душа Нескорена українська душа Опубліковано: Середа, 26 лютого 2020 Ти для нас - не тільки поетеса, а й добрий дух Волинської землі! Леся Українка - одна з найвизначніших постатей в історії української літератури. Вона народилася слабкою і тендітною, практично постійно хворіла, померла у віці 42 років, ставши символом України, її непокори, самобутності та незалежності. З...

Переглядів: 686 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook