Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відзначили День матері (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 25 травня 2018 

min
max

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права відсвяткували День матері. В Україні День матері – це потрійне свято: свято Божої Матері, свято Матері-України, свято Матері, яка народила і виростила нас.

Зі вступним словом шани до Матерів звернулася директор коледжу Наталія Зубко. Приєдналися до привітань: Леся Федак – заступник директора з навчальної роботи, Ігор Леськів – заступник директора з навчально-методичної роботи, Ігор Бішко – заступник директора з виховної роботи, Наталія Кутна – голова об’єднаного профкому та ін.

Зі сцени лунали вірші та пісні, привітання зі словами пошани до матерів, бабусь за їхню ласку і любов, за недоспані ночі й колискову.

Ведучими свята були Михайло Юркевич та Вікторія Надурак, а допомагали їм в цьому Христина Костяк, Людмила Суворова, Наталія Тимочко, Дмитро Якимів, Анастасія Назар та інші.

Особливо зворушливим був викладацький ансамбль «Галичаночка» Львівського кооперативного коледжу економіки і права, який порадував гостей піснями у власному виконанні. Ансамбль створений у 2016 році як аматорський осередок (за ініціативи та підтримки директора коледжу Наталії Зубко), який стрімко зачарував слухача своїм репертуаром українських пісень (керівник – Галина Гасюк).

У щасливої матері зростають щасливі діти, тож давайте робити життя наших матусь прекрасним. І на останок так і хочеться сказати: «Мамо! Хай буде світлим кожен твій день, кожна хвилина. Бо ти не тільки нас породила. Своєю безмежною любов’ю ти навчила нас бути відданими, працелюбними, добрими, милосердними. І не зникне благородство, людяність, поки на світі є матері». Кланяємося вам, матері роду людського. Зичимо щасливих довгих літ життя і бажаємо многая літ».

Свято організували заступник директора з виховної роботи Ігор Бішко та культорганізатор Роман Голиш.

Адміністрація коледжу та організатори щиро вдячні всім тим, хто взяв активну участь у даному святі.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

День матері у Львівському кооперативному коледжі економіки і права День матері у Львівському кооперативному коледжі економіки і права Опубліковано: Четвер, 23 травня 2019 В актовій залі Львівського кооперативного коледжу економіки і права відбувся святковий концерт до Дня матері, в якому взяли участь студенти та працівники коледжу. В Україні День матері – це потрійне свято: свято Божої Матері, свято Матері-України, свято Матері, яка народила і виростила нас. Мета заходу:...

Переглядів: 506 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відзначили День матері (фото) У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відзначили День матері (фото) Опубліковано: Понеділок, 22 травня 2017 Нещодавно в актовій залі Львівського кооперативного коледжу економіки і права відбувся святковий концерт до Дня матері, в якому взяли участь студенти та працівники коледжу. Свято організували заступник директора з виховної роботи Ігор Бішко та керівник художньої самодіяльності та вокального гуртка...

Переглядів: 597 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook